VEČ KOT “OBIČAJNO” KADROVSKO SVETOVANJE

Hitri in trajni rezultati povečajo vaš poslovni uspeh
HILL International se ponaša z mrežo 37 enot v 20 državah. Smo pionirji in vodilno podjetje na območju Centralne in Vzhodne Evrope. Ponujamo celostne storitve svetovanje ter zagotavljamo hitro in kakovostno izvedbo naročil.

250 strokovnjakov vam zagotavlja storitve visoke kakovosti
Že več kot 30 let ponujamo več kot le »običajno« kadrovsko svetovanje. Kot vaš partner pri kadrovskih odločitvah, združujemo naše znanje in inovativen pristop s specifičnimi potrebami vašega podjetja. Izkoristite našo znanstveno HILLovo metodologijo in dolgoletne izkušnje s področja raziskav in razvoja.

"V času radikalnih sprememb sistema vrednot in posledično tudi sprememb na trgu delovne sile, pridobiva optimalen izbor kadra še večji pomen za stabilnost podjetja. Ustvariti želimo zavedanje o tem, da lahko organizacije obstajajo in rastejo le s pomočjo zaposlenih. Z uporabo diagnostičnih pristopov za ugotavljanje primernosti kandidata za delovno mesto združujemo objektivne metode s humanističnim pristopom. Na ta način dobimo uravnotežen vpogled v potenciale posameznika in njegovo ujemanje s pričakovanji organizacije."
Dr. Othmar HILL, ustanovitelj HILL International