Outplacement - MOST V PRIHODNOST

Outplacement je storitev usmerjena v pomoč posamezniku  ali skupinam v  obdobju iskanja nove zaposlitvene priložnosti. Je kombinacija kariernega svetovanja in osebnega razvoja.

Ustvarite kulturo spoštljivega odpuščanja in razhodov!
Z odločitvijo za outplacement podprete  ljudi, ki so v vašem podjetju preživeli zagotovo nekaj ključnih let svoje kariere na odgovoren in predvsem trajnosten način v tej zahtevni situaciji.  S spoštljivim odnosom in skrbjo za prihodnost tistih, ki zapuščajo delovno sredino, dajete pomemben signal tudi vsem, ki ostajajo zaposleni v družbi. Z nudenjem storitve enostavno živite družbeno odgovornost in na ta način dvigujte svoj ugled tudi na trgu.

Povečajte možnosti za uspešno nadaljevanje kariere posameznikov, s katerimi se razhajate
Pri delu svetovalci, ki smo bodisi eksperti za trg dela ali pa poslovni psihologi uporabljamo tudi vrsto “orodij”, s pomočjo katerih ocenjujemo stopnjo prizadetosti posameznika, prepoznavamo vrline in vrednote, ali pač ocenjujemo izraženost posameznih osebnostnih in strokovnih kompetenc. Na ta način približamo posameznika samemu sebi, kakor tudi nudimo vpogled posamezniku v npr. svoja vedenja in vpliv le-teh na prihodnji uspeh.

Podpora s strani izkušenega svetovalca
Naša strokovnost, dolgoletna prisotnost na lokalnem trgu delovne sile in izkušnje s področja poslovne psihologije ter kadrovskega svetovanja so lahko v pomoč posameznikom. Z možnostjo posredovanja do potencialnih delodajalcev znotraj HILL-ove partnerske mreže lahko skupaj načrtujemo korake v novo zaposlitev.

Se želite raziti z zaposlenimi na spoštljiv način? Obrnite se na nas - z veseljem vam bomo svetovali.


Individualni pristop

Skupinski pristop

  • Skupinska zaposlitvena delavnica
  • Skupinski coaching

Follow-up

  • Nadaljnja podpora iskalcu zaposlitve v času reorientacije