Filtriraj po kategorijah

Ponastavi filtre

Skrbnik ključnih kupcev– Prodajni inženir (m/ž)

Podjetje

Naš naročnik je podjetje GEOPLIN d.o.o.. Prepoznani so po zanesljivosti, stabilnosti ter visoki razvojni naravnanosti. V svojo uspešno delovno sredino vabijo novega sodelavca. Delovno mesto je v Ljubljani.

Opis dela

Odgovorni boste za razvijanje odnosov s ključnimi partnerji ter iskanje novih prodajnih priložnosti. Skrbeli boste za vzdževanje in nadgrajevanje stikov z obstoječimi strankami in ciljno usmerjeno pridobivanje novih strank. Pri delu na trgu boste pozorni tudi na navzkrižne prodajne priložnosti (»cross selling« in »up selling«). V sodelovanju s podpornimi službami boste pripravljali rešitve ter oblikovali ponudbe, pri tem pa se operativno ves čas usklajevali z nabavno služno. Sodelovali boste tudi pri izvajanju finančnih terjatev. Po potrebi boste delovali kot del ali vodja projektnega tima za zahtevnejše projekte. Odgovorni boste za doseganje plana prodaje, spremljanje in poročanje o kazalnikih ter predloge izboljšav.

Zahteve delovnega mesta

- Univerzitetno izobrazbo tehnične smeri ali ekonomske smeri,
- 3-5 let delovnih izkušenj na samostojni poziciji v B2B prodaji (tehnični segment),
- visoko prodajna naravnanost,
- aktivno znanje angleškega jezika,
- odlične komunikacijske in pogajalske zmožnosti,
- visoko usposobljenost za delo v programu Excel,
- visoko raven usmerjenosti k dosežkom, samoiniciativnosti, prodornosti ter zmožnost hitrega odzivanje na spreminjajoče se zahteve trga.
 

Ponudba

Podjetje vam ponuja zanimivo ter dinamično delo v spodbudnem delovnem okolju. Gre za  zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

Vas zanima?

Motivirane kandidate vljudno vabimo, da se nam predstavite s strukturiranim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter priloženo osebno fotografijo. Prijave pričakujemo do vključno ponedeljka, 6. marca 2017.
 
Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.

 

Podrobnosti delovnega mesta

  • Status projekta Zaključeno
  • Država Slovenija