Filtriraj po kategorijah

Ponastavi filtre

Pooblaščenec za področje skladnosti poslovanja (m/ž)

Podjetje

Naš naročnik je specializirana zavarovalnica za področje osebnih zavarovanj. K sodelovanju v svoj dinamičen tim vabi novega sodelavca. Delovno mesto je v Ljubljani.

Opis dela

Vaše delo bo obsegalo spremljanje, redno ocenjevanje primernosti in učinkovitosti postopkov ter ukrepov, sprejetih za odpravljanje morebitnih pomanjkljivosti na področju skladnosti poslovanja zavarovalnice s predpisi in drugimi zavezami. Nudili boste podporo in svetovali na področju usklajevanja poslovanja zavarovalnice z obveznostmi, ki jih določajo predpisi ter ocenjevali možne vplive in tveganja pri spremembah v pravnem okolju na poslovanje zavarovalnice z vidika skladnosti poslovanja. Seznanjali boste upravo in nadzorni svet o tveganjih in skladnosti poslovanja zavarovalnice s predpisi in drugimi zavezami.

Zahteve delovnega mesta

  • VII. stopnjo izobrazbe pravne smeri;
  • vsaj 3 leta delovnih izkušenj v zavarovalnici ali drugi primerljivi finančni instituciji, ki jo nadzira pristojni regulator trga;
  • dobro znanje angleškega jezika;
  • poznavanje MS Office orodij (predvsem Word in Excel);
  • širše razumevanje poslovanja, samoiniciativnost, vestnost in natančnost ter sposobnosti analitičnega razmišljanja in presojanja.

Ponudba

Prednost bodo imeli kandidati, ki delujejo na področju skladnosti poslovanja! Gre za zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. 

Vas zanima?

Motivirane kandidate vljudno vabimo, da se nam predstavite s strukturiranim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter priloženo osebno fotografijo. Prijave pričakujemo do vključno ponedeljka 5. 3. 2018 na e-naslovu: prijave@hill-int.si (s pripisom naziva delovnega mesta v okno: zadeva).

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.

Podrobnosti delovnega mesta

  • Status projekta Intervjuji v teku
  • Država Slovenija