Filtriraj po kategorijah

Ponastavi filtre

Prodajni predstavnik programa VISCOM (m/ž)

Podjetje

Naš naročnik je vodilna veletrgovska skupina v Evropi, Igepa group, ki se ukvarja s prodajo širokega spektra materialov za grafično industrijo. Njihova ponudba obsega prodajo grafičnih papirjev, kartonov, specialnih, kreativnih in tehničnih papirjev, vse do materialov, potrebnih za oglaševalsko in tiskarsko industrijo. Igepa po svetu zaposluje preko 3.500 ljudi, oskrbuje 50.000 kupcev in dnevno dostavi 3.000 ton blaga. V dinamičnem in motiviranem okolju podjetja  posvečajo zaposlenim veliko pozornosti. Moč, kvaliteta in zaupanje izhajajo iz Igepine največje vrednote – svojih zaposlenih. V svoj tim  podjetja IGEPA.SI trgovina in zastopništvo d.o.o. v Ljubljani (www.igepa.si; www.igepa-digital.hr) vabijo novega sodelavca.

Opis dela

Odgovorni boste za prodajo in predstavitev programov VISCOM (materiali in stroji) na trgu Slovenije, za iskanje novih poslovnih priložnosti ter vzpostavljanje in ohranjanje odnosov s kupci. V tesnem sodelovanju in s podporo matične enote v Zagrebu, boste za vaše kupce iskali najoptimalnejše rešitve. Odgovorni boste tudi za izdelavo ponudb ter dogovarjanje prodajnih pogojev.

Zahteve delovnega mesta

  • vsaj V. stopnjo izobrazbe ekonomske ali tehnične smeri,
  • prednost imajo kandidati s predhodnimi delovnimi izkušnjami v B2B prodaji na podobnih segmentih,
  • aktivno znanje angleškega in hrvaškega jezika,
  • odlične komunikacijske in pogajalske veščine,
  • dinamičen in proaktiven pristop k doseganju ciljev,
  • poznavanje računalniških programov (MS Office orodij),
  • vozniški izpit B kategorije in pripravljenost za delo na terenu.

Ponudba

Podjetje vam ponuja razgibano delo v uspešnem mednarodnem podjetju, ki ponuja odlične pogoje za delo, možnost timskega dela ter veliko priložnosti za strokovni in osebnostni razvoj. Gre za zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. 

Vas zanima?

Motivirane kandidate, ki si želite nadaljevati poklicno pot v mednarodnem okolju, vljudno vabimo, da se nam predstavite s strukturiranim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter priloženo osebno fotografijo. Prijave pričakujemo do vključno  ponedeljka, 23. aprila 2018 na e-naslovu: prijave@hill-int.si (s pripisom naziva delovnega mesta v okno: zadeva).

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.

Podrobnosti delovnega mesta

  • Status projekta Zaključeno
  • Država Slovenija