Filtriraj po kategorijah

Ponastavi filtre

Projektni svetovalec na področju tehnologije oken, vrat in varnosti (m/ž)

Podjetje

Podjetje Geze je eno vodilnih svetovnih podjetij za razvoj in izdelavo konstrukcijskih sistemov na področju tehnologije vrat, oken in varnosti. Njihovi inteligentni sistemi se odlikujejo po funkcionalnosti in vrhunskem dizajnu. V dinamičnem in motiviranem okolju podjetja, posvečajo zaposlenim veliko pozornosti. V svoj tim v Sloveniji vabijo novega sodelavca.

Opis dela

Odgovorni boste za predstavitev in promocijo standardnih in inovativnih produktov podjetja pri arhitektih, izvajalcih del in investitorjih. Od vas se pričakuje kompetentno svetovanje zahtevnemu krogu strank na področju uporabe in projektiranja ter nadaljnji razvoj obstoječe mreže partnerjev. Spremljali boste dogajanje in spremembe na trgu. Znotraj jasno določenih ciljev, boste odgovorni za dosežke na področju priprave specifikacij in projektov. Sodelovali boste s prodajnim svetovalcem ter pokrivali področje celotne Slovenije. 

Zahteve delovnega mesta

  • Vsaj VI. stopnjo izobrazbo tehnične smeri (gradbena, elektrotehnična smer ali arhitektura),
  • predhodne izkušnje v tehničnem svetovanju ali tehnični prodaji,
  • poznavanje panoge gradbeništva, električnih in strojnih inštalacij,
  • aktivno znanje angleškega jezika in uporabe MS Office orodij,
  • odlične komunikacijske zmožnosti,
  • visoko raven proaktivnosti, samodiscipline, strukturiranosti, timske naravnanosti in sposobnosti samostojnega dela,
  • vozniško dovoljenje in možnost dela od doma sta zaradi narave dela nujno potrebna.

Ponudba

Podjetje nudi razgibano in samostojno delo v inovativnem mednarodnem podjetju, ki ponuja veliko priložnosti za strokovni in osebnostni razvoj. Gre za zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. 

Vas zanima?

Motivirane kandidate, ki si želite nadaljevati poklicno pot v mednarodnem okolju, vljudno vabimo, da se nam predstavite s strukturiranim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter priloženo osebno fotografijo. Prijave pričakujemo do vključno ponedeljka, 3. septembra 2018 na e-naslovu: prijave@hill-int.si (s pripisom naziva delovnega mesta v okno: zadeva).

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.

Podrobnosti delovnega mesta

  • Status projekta Zaključeno
  • Država Slovenija