Filtriraj po kategorijah

Ponastavi filtre

Customer Experience Manager

Podjetje

Naš naročnik je velika družba, ki deluje v storitvenem sektorju. V želji, da svoje delovanje približajo in aktivnosti še bolj osredotočijo na potrebe, želje in navade raznolikih skupin uporabnikov, odpirajo novo delovno mesto v Ljubljani. K sodelovanju vabimo kandidate z znanjem in izkušnjami na področju zagotavljanja vrhunske uporabniške izkušnje.

Opis dela

Z ozirom na novo odprto delovno mesto, umeščeno na raven neposredno pod upravo, se od kandidatov pričakuje:

  • zrelost za delovanje na strateški in konceptualni ravni,
  • sposobnost izgrajevanja in vodenja medfunkcijskih timov ter
  • znanje in izostren občutek za prenos želene uporabniške izkušnje v B2C odnosu.

Zahteve delovnega mesta

Ustrezen kandidat poseduje vodstvene izkušnje, poslovno razgledanost in izkustveno poznavanje prodajno-trženjskih pristopov, vključno s konvencionalnimi in sodobnimi kanali komuniciranja s končnimi uporabniki. Idealno prihaja iz storitvenega sektorja npr. bančno-finančnega, zavarovalništva, IKT ali področja svetovanja na področju razvoja uporabniške izkušnje. Univerzitetna izobrazba, aktivno znanje angleškega jezika, suverena uporaba MS Office in BI orodij ter zakonitosti družbenih omrežij so pogoj. Pri snovanju ste ustvarjalni, pri izvajanju vztrajni, pri vodenju pa usmerjeni na timsko delo.

Vas zanima?

Kandidate, ki v opisu prepoznate priložnost po kariernem premiku, v katerem boste lahko prenesli svoje znanje in izkušnje v strategijo področja, vljudno  vabimo, da se nam predstavite s strukturiranim življenjepisom in kratko opredelitvijo ustreznosti na osnovi konkretnih izkušenj in uspehov.

Vaše prijave pričakujemo na e-naslovu: prijave@hill-int.si do vključno 5. septembra, 2018.

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno!

Podrobnosti delovnega mesta

  • Status projekta Zaključeno
  • Država Slovenija