Medkulturni trening

70% vseh mednarodnih sodelovanj in povezav propade zaradi pomanjkanja zavesti o medkulturnih razlikah. Kako lahko razumemo in konstruktivno upravljamo medkulturne razlike?

Povečajte verjetnost uspeha vaših mednarodnih poslovnih povezav!
S pomočjo medkulturne kompetentnosti ustvarite produktivno delovno vzdušje in v polnosti uporabite sinergijske potenciale.

Treningi po meri jamčijo transfer veščin v prakso
Vaše menedžerje oskrbimo s pomembnimi informacijami o zgodovinskem, socialnem in ekonomskem vplivu ciljne države. Spoznali bodo načine pogajanj in komunikacije tujih poslovnih partnerjev in v praksi preizkusili, kako ravnati v primeru konfliktov. Oblikovali bodo tudi aktivne strategije reševanja problemov v kritičnih situacijah.

Izkoristite naše medkulturno znanje
Neodvisno mrežo gradimo od leta 1989 –  s 40 enotami je HILL International prisoten v več kot 20 državah. Zato dobro poznamo zahteve mednarodnega poslovanja.

"Medkulturna kompetentnost ni le sposobnost za prepoznavo medkulturnih razlik, ampak spretnost pravilne interpretacije in prilagoditve. Te spretnosti se lahko naučimo z vključenostjo v določeno kulturo in njen specifičen način delovanja."
Klara Parfuss, medkulturni trener in coach, HILL International Dunaj

Želite okrepiti medkulturne kompetence v vašem podjetju? Obrnite se na nas – z veseljem vam bomo svetovali.