Kako se lahko pripravim na izzive prihodnosti?

Prihodnost bo prinesla številne izzive. V dialogu z vami razvijamo potrebno  karierno usmerjenost in tako povečamo gotovost za vaše prave odločitve in učinkovitost vašega vodenja. 

HILL karierno svetovanje

HILL karierno svetovanje

Raziščite nova obzorja z novo kariero

Ste dosegli vse, kar ste lahko v trenutnem podjetju? Si želite nekaj drugačnega, pa ne veste kaj bi to lahko bilo?  Najti ustrezno delovno mesto včasih ni tako lahko. Skozi proces HILL kariernega svetovanja vam pomagamo na tej poti.

Preberite več
Individualni coaching

Individualni coaching

Stopite na pot osebnega razvoja

Vsi imamo svoje prednosti in pomanjkljivosti in vsi imamo razvojne zmožnosti. Prepoznavanje konkretnih razvojnih področij, pa je kljub temu pogosto težko. S HILLovim individualnim coachingom lahko vi ali vaši zaposleni pridobite koristen vpogled v to, kje se nahajate trenutno, kot tudi, kakšna je perspektiva in pot vašega razvoja.

Preberite več
Rollercoaster

Rollercoaster

Odprite svoj um: spust z Rollercoasterjem do prebojnega uspeha

Zagotovilo rasti vaše organizacije je, da širite svoje znanje, pustite prosto pot ustvarjalnosti, in neizogibno, skočite v neznano. Odpiranje svojega uma ustvarjalnemu procesu in seganje globoko v izzive vaše sredine je podobno vožnji z vlakcem smrti: vaše srce poganja strah, medtem ko drvite po nepoznani poti, vendar ko je izkušnja za vami, ko ste na trdnih tleh, je občutek, kot bi bili na vrhu sveta.

Preberite več
Virtualni coaching

Virtualni coaching

Pospešeno proti cilju: (virtualni) coaching za uspešno življenje

Umetnost usmerjanja življenja, sprejemanje dobrih odločitev in znanje povezano s samo-aktivacijo so temelji trajno uspešnega in izpolnjenega življenja. S HILL coachingom boste pridobili dostop do orodij, ki vam bodo odprla dostop do izpolnitve vaših zavzemanj in ciljev. 

Preberite več
Strateški ‚interface menedžment‘

Strateški ‚interface menedžment‘

Strateški ‚interface menedžment‘ – upravljanje projektnih timov

Čeprav so spremembe neobhodne za uspešno prihodnost, je njihovo uvajanje praviloma zahteven proces. S storitvijo ‚interface menedžement‘ vam olajšamo pot z osredotočanjem na procesno raven.

Preberite več