Kako najdem pravo osebo za delovno mesto?

Izbrati pravo osebo, ki bo poleg formalnih kriterijev ustrezala tudi v smislu osebnosti in vrednot, ni lahko, ne glede na to, ali iščete znotraj podjetja ali izven. Prihranite svoj čas in energijo:  postaviti pravo osebo na pravo delovno mesto je področje naše strasti, znanja in dolgoletnih izkušenj.

HILL Online Matching

HILL Online Matching

Spletno ujemanje - na profesionalni ravni

Doba interneta med drugim pomeni najverjetne tudi to, da prejmete več prijav, kot ste jih v času pred tako razširjeno uporabo spleta. Zato smo razvili orodje, ki vam bo pomagalo narediti predizbor najustreznejših kandidatov. V digitalni dobi so spletna orodja dragocena podpora v skoraj vsakem vidiku profesionalnega življenja, tudi v procesu zaposlovanja.

Preberite več
HILL presoja vodstvenih kompetenc

HILL presoja vodstvenih kompetenc

Prepričajte se ali imate na krovu prave vodje

Ali vaši vodje v polni meri uresničujejo svoj potencial? Je njihov slog vodenja v skladu z vrednotami in potrebami sredine? HILL presoja vodstvenih kompetenc odgovarja na tovrstna vprašanja in vam pokaže rešitve, s katerimi lahko povečate učinkovitost delovanja. 

Preberite več
HILL Talent Finder

HILL Talent Finder

Prepoznajte potenciale zaposlenih s HILL iskalcem talentov

Izbrati pravo osebo iz vašega kolektiva za prosto delovno mesto, je lahko zahtevna in zapletena naloga, če nimate ustreznih orodij. HILL Talent Finder zagotavlja strokoven, objektiven in nepristranski pristop; obenem pa postopek olajša ter poenostvi do največje možne mere.

Preberite več
HILL FineFitEntry

HILL FineFitEntry

Poiščite pravega kandidata s pomočjo HILL FineFitEntry

V sodobnem času spletnih tehnologij so postale aplikacije nepogrešljiva olajšava v poslovnem in zasebnem življenju. V HILLu smo, z mislijo na kadrovske strokovnjake in njihovo delovno obremenitev pri izboru kadrov, razvili spletno orodje FineFitEntry. Aplikacija zbira podatke in jih usmerja skladno s koraki administriranja v izbornem procesu.

Preberite več
HILL Zakladnica

HILL Zakladnica

Razkrivamo svoj know-how kadrovskim strokovnjakom

V situaciji iskanja in izbora novih sodelavcev, je znanje kadrovskih strokovnjakov ključnega pomena. Poznavanje in uspešna uporaba tehnik in metodologije, je enako pomembna v tem procesu - ne glede na velikost organizacije. Z usposabljanjem HILL Zakladnica pridobite prav ta vpogled.

Preberite več