Nazaj

Inovativnost

Inovativnost: ključ do uspešne prihodnosti

Inovativnost je osnovni pogoj za napredek in uspeh, in obenem vprašanje upravljanja človeškega potenciala

Zato trdimo:

Inovacija nastane med ljudmi.

Inovacija zahteva faze upočasnitve.

Inovacija zahteva novo ozaveščenost.

Inovacija zahteva ustvarjalno napetost.

In: Inovacijski proces in ozaveščenost sta lahko načrtovana.

To storitev ponujamo v sodelovanju z družbo nowhere (www.now-here.com).

Organizacijski razvoj in strategija

V poslovnem svetu pomeni ‘stati pri miru’ nazadovanje. Naši moduli razvoja organizacije, strategije ter upravljanja s spremembami so zasnovani po meri in usmerjeni proti želeni prihodnosti. Verjamamo, da lahko majhne spremembe naredijo velike premike. Pri vsakem koraku spreminjanja smo osredotočeni na ljudi, saj želimo zagotoviti, da so spremembe razumljene, sprejete in da zaživijo na ravni vsakodnevnih ravnanj in vedenj.

Inovativnost

Inovativnost: ključ do uspešne prihodnosti

Inovativnost je osnovni pogoj za napredek in uspeh, in obenem vprašanje upravljanja človeškega potenciala

Rollercoaster

Odprite svoj um: spust z Rollercoasterjem do prebojnega uspeha

Zagotovilo rasti vaše organizacije je, da širite svoje znanje, pustite prosto pot ustvarjalnosti, in neizogibno, skočite v neznano. Odpiranje svojega uma ustvarjalnemu procesu in seganje globoko v izzive vaše sredine je podobno vožnji z vlakcem smrti: vaše srce poganja strah, medtem ko drvite po nepoznani poti, vendar ko je izkušnja za vami, ko ste na trdnih tleh, je občutek, kot bi bili na vrhu sveta.

Strateško kadrovsko načrtovanje

Načrtovanje danes za jutri

V današnjem globalnem svetu je ne ozirati se v prihodnost nevarno. HILLovo strateško kadrovsko načrtovanje vam nudi podporo tako pri kratkoročnem kot dolgoročnem načrtovanju. Naši strokovnjaki so dekodirali bistvo konceptov našega delovanja. Skupaj z vami preverjamo ter raziskujemo izzive prihodnosti vaše družbe ter vam omogočamo doseganje zastavljenih ciljev. Hkrati na prihodnost pripravljamo vaše zaposlene. 

Upravljanje sprememb

Spremembe so v zraku: kako upravljati spremembe kot stalno konstanto

Uvedba spremembe ni več „projekt“ – spremembe so postale stalnica (poslovnega) življenja. To je razlog, zakaj se ne osredotočamo zgolj na spremembe organizacijskih struktur, delovnih procesov, velikosti kolektiva, ipd. – pač pa na podpori organizacijam pri sprejemanju sprememb kot stalnice v njihovem vsakdanu.